2emeelement

Heerlijk op vakantie

Heerlijk op vakantie

Zoals net al aangegeven zult u naar al die mooie verhalen graag is een keer een bezoekje willen brengen naar het geliefde Thailand. En dat is ook begrijpelijk ook. Het meeste wat je ziet van Thailand zijn de mooie witte stranden en de mooie rechte bergen. Naast dat heeft Thailand nog veel meer te bieden denk aan bijvoorbeeld het gebergte of de drukke steden. Thailand heeft veel mooie hotels en leuke plekken om uit te gaan. Toch moet je wel oppassen want hoe lief zinnig Thailand eruit kan zien heeft het ook zo zijn donkere verhalen. Daarom moet je super goed opletten tijdens het uitgaan.

waterfall-in-jungle-forest-thailand-water-nature-wild-earth-travel-vacations-ecology-tourist-people_t20_joOBNd

Gezellige avond uit

Het kan zomaar zijn als toerist dat je de verkeerde kroeg binnenloopt. Dan kan een leuke avond uitgaan al snel omslaan in een avond dat je niet meer kan navertellen. Niet dat je vermist wordt. Het is met name meer dat je gedrogeerd kan worden en dat je de avond helemaal vergeet. En kan dan zijn dat of je geld wordt gestolen of dat je alles moet pinnen. Om dat te voorkomen kan je het beste eerst op internet opzoeken waar de gezellige kroegen zitten. Of je vraagt het aan andere toeristen die er al wat langer zitten. Je zou ook naar een buurland kunnen gaan. Dus dat je doorreis naar Maleisië of misschien juist naar boven. Het is daar ook erg warm en benauwd. Of heb je alleen een tussenstop voor een dag en vlieg je dan bijvoorbeeld door naar bijvoorbeeld Australië. Mocht je dat doen zijn er helaas niet veel dingen waarbij je kan genieten van Thailand. Mocht je daarna nog naar Australië heb je ook weer andere inentingen nodig. Maar dat is latere zorg. Buiten dat je weet dat je lang moet vliegen moet je waarschijnlijk lang in een taxi zitten om naar je eindbestemming te komen. Als oudere heb je meer risico dat je besmettingen oploopt dan jongere. Jongeren hebben namelijk me antistoffen dan ouderen. Daarom kan het gevaarlijk zijn dat als je ouder bent en je wilt nog naar een van die landen gaan dat je meer gevaar oploopt. Daarom dat je ook veel meer jongeren ziet gaan in plaats van ouderen.

Mocht je met je een baby gaan is het belangrijk dat de baby ook goed ingeënt is tegen die virussen die daar zijn. Want een baby heeft ook weinig antistoffen opgebouwd. Wees dus goed voorbereid voordat je hier weggaat.

MEER TE WETEN KOMEN

Rondreis

Het weer